White One - Skylark

Wauw! Wat een romantische en vrouwelijke trouwjurk is dit! Skylark van White One heeft een strak model. De top is doorschijnend en bedekt met kant, wat doorloopt tot op de rok. Verder heeft ze schouderbanden en sluit de rug met knoopjes. Door de overrok kun je twee stijlen dragen op je grote dag, hoe leuk!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White One - Skylark passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk White One. White One - Skylark is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk White One - Skylark kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.