Voor de mooiste dag van je leven

Sincerity trouwjurken

Sincerity trouwjurken, al 25 jaar bij de Bruidshoek in de collectie.

Al sinds de introductie in Nederland verkopen wij Sincerity trouwjurken in de winkel. In de loop van de jaren hebben wij een zeer goede band opgebouwd met Larry, de eigenaar, en tegenwoordig ook met zijn zoon Justin. Steeds vaker worden we betrokken bij zgn. line reviews: Beoordeling van de nieuwste collecties nog voordat ze op de markt komen.

Sincerity, Topkwaliteit trouwjurk voor een scherpe prijs.

Ian Stuart is er zijn carrière begonnen en nu zwaait Tony Mentel er de scepter als hoofddesigner. Hij is als geen ander in staat de trends van de catwalk te vertalen naar een bruid van nu. Dat is niet het enige. Er is geen merk in de wereld dat zo’n goede kwaliteit trouwjurk levert tegen zo’n scherpe prijs.

Onze samenwerking met Sincerity is super.

Met onze designerdagen komt Tony Mentel himself naar de winkel om de bruiden te helpen. We gaan naar New York om de nieuwe collectie door te nemen en brainstormen mee over de toekomst. Kortom : met Sincerity hebben we een supergoede samenwerking.

Wat extra’s voor de Bruidshoek bruiden.

Door onze goede samenwerking hebben we een streepje voor bij Sincerity. Een jurk op zicht voor jou…. Geen probleem. Een spoedlevering omdat je heel snel trouwt……Geen probleem. In 2014 worden we zelfs Pilotstore voor hun premiummerk Justin Alexander. Daar kun jij als bruid allemaal van profiteren!