Voor de mooiste dag van je leven

Ladybird trouwjurken

Ladybird, moderne trouwjurken voor elk budget.

Ladybird hebben wij al een jaar of 25 in de collectie. Mijn schoonmoeder kocht al trouwjurken bij de vader van de huidige eigenaar Olaf. Jaren was het een mooi Nederlands merk dat moderne trouwjurken importeerde uit China. Zo’n 3 jaar geleden nam Olaf echter een heel belangrijke beslissing.

 

Ladybird, moderne trouwjurken voor elk budget.

Ladybird hebben wij al een jaar of 25 in de collectie. Mijn schoonmoeder kocht al trouwjurken bij de vader van de huidige eigenaar Olaf. Jaren was het een mooi Nederlands merk dat moderne trouwjurken importeerde uit China. Zo’n 3 jaar geleden nam Olaf echter een heel belangrijke beslissing.

 

Ladybird, een familiebedrijf.

Ladybird blijft maar groeien en Olaf merkt dat hij zijn aandacht teveel moet verdelen over allerlei zaken. De collectie krijgt niet de aandacht die het verdient, dus hij gaat op zoek naar een nieuwe chef design. In zijn zuster Ingrid vindt hij de perfecte match. Ingrid is een pitbull die dag en nacht met haar jurken bezig is. Enorm leergierig en gedreven. Alle informatie die ze kan vinden neemt ze in zich op en ze blijft maar vragen en vragen als we het hebben over onze bruiden en hun wensen. Met haar aan het roer van de collectie en de styling maken ze reuzenstappen richting de top en het merk explodeert. Ladybird wordt hot! Ladybird wordt het merk voor een moderne trouwjurk.

Hard werken aan een perfecte pasvorm.

Naast knokken voor een mooie collectie heeft Ingrid nog een tweede, zeer belangrijke eigenschap. De nieuwe pasvorm van Ladybird moet perfect worden. Ook daarvoor zoekt ze overal informatie. Onze coupeuses weten precies waar we tegenaan lopen bij het afpassen en Ingrid schrijft alles op. Dat wil ze verbeteren.

Een uitgebalanceerde collectie.

Een klassieke trouwjurk met een moderne touch. Dat kun je wel zeggen over de collectie van Ladybird trouwjurken. Met Ingrid aan het roer ontstaat er een uitgebalanceerde collectie trouwjurken. Zoek je een klassieke trouwjurk? In de Ladybird collectie vind je prachtige en betaalbare modellen. Wil je kort en pittig? Ook daar hebben ze zeer leuke modellen voor. Een mooie kanten trouwjurk, prinsessen trouwjurk, of een klassieke trouwjurk. In de uitgebreide collectie van Ladybird is voor elk wat wils. Kortom, de Ladybird collectie is het bekijken meer dan waard.

Klantbeoordeling

4.7 Bruidshoek.nl

702 beoordelingen

Bruidshoek.nl

0.55

Een paar dagen geleden heb ik online een pasafspraak gemaakt voor a.s zaterdag. Ze hebben de afspraak per email bevestigd. Vandaag kreeg ik een telefoontje. Zij wilden mijn afspraak nogmaals telefonisch bevestigen. Ik heb aan de telefoon aangegeven dat ik op zoek ben naar een sluier en andere accessoires voor mijn bruiloft. Toen de medewerker dit hoorde veranderde ze ineens van toon ze gaf aan dat ze op deze zaterdag geen tijd voor mij hebben omdat ze liever een bruid willen die ook een jurk koopt kopen. Quote Anders moeten wij een ander bruidje teleurstellen omdat jij alleen maar een sluier komt passen . Toen ik aangaf dat ik ook een klant ben en dat zij mij ook normaal horen te ontvangen zei ze Sorry wij zijn een commercieel bedrijf ... Ik gaf aan dat ik niet veel tijd nodig had. Maar helaas boeide dit de medewerker vrij weinig en bleef ze bij haar standpunt. Sterker nog ze zei mijn collega kijkt me nu boos aan omdat ik met jou uberhaupt hierover bel . Sorry maar dit is niet klantvriendelijk ik begrijp dat dit een commerciele afweging is. Maar dit is geen reden om zo met een klant om te gaan. Niet alleen verliezen jullie mij als een klant maar ook zal ik iedereen in mijn omgeving afraden om klant te worden. Blijkbaar staat bij jullie het commercieel belang hoger dan de klant.

Hamasa

Openingstijden

 • Maandag 09.30   tot  17.30 uur
  Dinsdag 09.30   tot  17.30 uur
  Woensdag 09.30   tot 17.30 uur
  Donderdag 09.30   tot 17.00 uur
  -koopavond  18.00   tot 21.00 uur
  Vrijdag 09.30   tot 17.30 uur
  Zaterdag 09.30   tot 17.30 uur
  Zondag gesloten    

  In januari en februari zijn wij ook op zondag geopend.

  Wij werken het liefst op afspraak

  Plan je afspraak, dat voorkomt teleurstelling 071-5219519.
  of boek je afspraak online.