Bruidswinkel Den Haag en net daarbuiten

Eindelijk gaat het gebeuren: je gaat trouwen met de allerbelangrijkste persoon in je leven! Bij de Bruidshoek hebben we dan ook alles in huis voor de mooiste dag van je leven. Heb je nog helemaal geen idee welke jurk bij jou past en ben je op zoek naar een bruidswinkel vanuit Den Haag? Bruidshoek is een half uur van Den Haag gevestigd in Leiden. In onze bruidswinkel zorgen we dat jij een echte ‘say yes to the dress ervaring’ krijgt. Onze stylistes nemen alle tijd om de wensen door te nemen want jij bent op je trouwerij samen met je partner het stralende middelpunt. In onze ruime collectie vind je trouwjurken en trouwpakken van de allermooiste designmerken. Wanneer jij je droomjurk of -pak hebt gevonden proosten we hier natuurlijk op met een heerlijk glas champagne!

Maak online je afspraak

Over Bruidshoek

De Bruidshoek heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het vinden van dé perfecte trouwjurken en trouwpakken voor bruid en bruidegom. Die perfecte trouwjurk of dat prachtige trouwpak is namelijk ongelooflijk belangrijk voor jou. Dat weten wij als geen ander want het kopen van een bruidsjurk of trouwpak wil je natuurlijk met zo min mogelijk zorgen en met een zo groot mogelijke keuze aan trouwjurken. Daarom bieden we in onze bruidswinkel nabij Den Haag een enorme collectie van meer dan 400 trouwjurken en trouwpakken. We zijn dan ook niet voor niets een toonaangevende bruidsmode speciaalzaak in Nederland. We vinden het een eer als jij je bruidsjurk of trouwpak door ons wilt laten verzorgen en stellen letterlijk alles in het werk om jou als klant stralend te laten trouwen.

Bruidsjurken

Ieder jong meisje droomt van die prachtige witte trouwjurk die ze later op haar bruiloft mag dragen. Maar het vinden van een trouwjurk is niet zo eenvoudig als je denkt. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! Gelukkig kunnen we je bij de Bruidshoek helpen die droomjurk te vinden. Een trouwjurk waarin jij je helemaal jezelf voelt en waarin jij van top tot teen kunt stralen. Want de allermooiste dag in je leven is pas echt perfect als je er een bijbehorende trouwjurk voor hebt uitgekozen. Als je een afspraak hebt gemaakt zorgen onze stylistes dat je van top tot teen zult stralen. Alles moet goed zitten en helemaal afgestemd zijn op jouw wensen. Want een trouwjurk moet een spiegel zijn van wie jij bent en wat je wilt uitstralen op je trouwdag. In onze bruidswinkel nabij Den Haag komt dat helemaal tot zijn recht!

Trouwpakken

Als bruidegom wil jij ook van top tot teen stralen. Bij de Bruidshoek kun je daarom terecht voor de allermooiste trouwpakken. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende stijlen, tal van kleuren en pakken gemaakt van de beste stoffen. Wij hebben alles in huis. Ook kun je bij ons terecht voor tal van designmerken waardoor altijd kunt vertrouwen op de mooist designs en de allerbeste kwaliteit. Met één van onze trouwpakken weet je zeker dat je op je bruiloft eruitziet om door een ringetje te halen!

Onze merken

Het assortiment bruidsjurken en trouwpakken is met veel zorg en aandacht samengesteld. De trouwjurken die je bij ons vindt komen dan ook van de bekende merken: Enzoani, Pronovias, Justin Alexander en nog veel meer. Wij hebben meer dan 400 verschillende trouwjurken in onze winkel hangen in verschillende maten en modellen. Zo weten we zeker dat je bij ons de trouwjurk van je dromen zult vinden.

Mannen kunnen ook bij ons terecht voor stijlvolle trouwpakken. Wij hebben bij de mooiste designmerken een breed aanbod aan trouwpakken gevonden en in ons assortiment opgenomen. Van klassieke design tot allerdaagse design, bij ons vind je altijd wat je zoekt! Je kunt bij ons terecht voor trouwpakken van onder andere Immediate Fashion, Robberto Vincentti, Wilvorst en Good Manners.

Hoe zoek je een trouwjurk of trouwpak uit

De eerste stap van het uitzoeken van je trouwjurk of trouwpak begint bij het oriënteren. En bij de Bruidshoek zorgen we dat het een ervaring wordt die je nooit meer zult vergeten! Tijdens de afspraak in de Bruidshoek om je trouwjurk of trouwpak uit te komen zoeken zal de bruidsstyliste met jou praten over je trouwlocatie, het aanzoek en je wensen. Op basis van al deze informatie zal zij opzoek gaan in onze winkel naar bruidsjurken of trouwpakken die perfect bij jou passen. We beginnen er met drie maar gaan net zo lang door tot jij jouw droomjurk of -pak gevonden hebt. Natuurlijk zijn je vrienden en familie ook van harte welkom zodat we er onder het genot van een drankje een echte show van kunnen maken. Onze stylistes kunnen niet wachten om onze prachtige collectie te laten zien en je te helpen in je zoektocht naar dé perfecte trouwjurk of het trouwkostuum!

Route naar de bruidswinkel vanuit Den Haag

Het kopen van een trouwpak of trouwjurk is een magische ervaring. Bij de Bruidshoek begrijpen we dat aandacht en een persoonlijke ervaring nodig zijn je trouwerij al helemaal tot leven te laten brengen. Daarom ben je van harte welkom in onze bruidswinkel om te passen, te meten en je wensen met onze stylisten te bespreken. De Bruidshoek zit gevestigd in Leiden en kun je vanaf Den Haag al binnen 30 minuten bereiken. Maak snel en eenvoudig hier je afspraak online.

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.