Voor de mooiste dag van je leven

Trouwjurken met een jasje

Soms is een jasje “the finishing touch”

Heb je straks je droomjurk gevonden maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Of je vindt het toch nog iets te bloot? Probeer dan eens een jasje of bolero bij de jurk. Het kan de jurk net die finishing touch geven die jij zoekt.

 

Soms is een jasje “the finishing touch”

Heb je straks je droomjurk gevonden maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Of je vindt het toch nog iets te bloot? Probeer dan eens een jasje of bolero bij de jurk. Het kan de jurk net die finishing touch geven die jij zoekt.

 

Verschillende uitstralingen op een dag

Het kan ook zo zijn dat je graag een strapless jurk draagt maar voor de kerk en het gemeentehuis toch iets gekleder voor de dag wilt komen. Ook dan kan het jasje een uitkomst zijn. Overdag draag je een jasje en 's avonds met het feest sta jij te stralen in een strapless jurk.

Jasjes allang niet meer tuttig

Voor wie vindt dat een jasje de jurk al snel een tuttige uitstraling geeft zijn er ook stoere varianten verkrijgbaar. Cymbeline komt bijvoorbeeld met een pittig satijnen “Biker-look” jasje die je jurk meteen een stoere aparte look geeft. Bij De Bruidshoek laten we je graag de verschillende soorten jasjes zien en kunnen we kijken welk jasje het beste past bij jouw jurk.

Klantbeoordeling

4.7 Bruidshoek.nl

779 beoordelingen

Bruidshoek.nl

1.55

Van de begin voel ik mij daar niet welkom ...maar toch afspraak gemaakt ... Weet niet of dat was omdat ik allen was of omdat ik pools ben ... maar ik zou daar zeker niet meer terug gaan ...nooit Normaal gesproken duurt de afspraak 2 -2 en een half uur ... ik was daar misschien 1 en 1 2 uur geweest ... mevrouw wat met mij bezig was heeft mij 4 jurken laten zin om te kijken welke stijl bij mij past . Toen ik zei dat ik wil wel tijd besteden om de mooiste jurk te kiezen en als ik 2000 euro of meer zou voor de jurk uitgeven dan wil ik naturllijk meer jurken zien e passen ... als moet zou ik daar de hele dag kunnen zitten maar ik was gelijk van roze wolken naar de grond gezet want mevrouw zei dat ik dat zeker niet wil en zij heeft daar ook geen zin in .... zo stuur je je klanten weg Top gedaan dame .... wij hebben eigen zak met boten en als ik of iemand van onze personeel zou zo klanten behandelt als u mij.... kan die andere werk gaan zoeken ik was gelijk klaar met deze winkel ... Naar andere geweest in Rotterdam super aardig geholpen en jurk gekocht voor 2500 euro -

Anoniem

Openingstijden

 • Maandag 09.30   tot  17.30 uur
  Dinsdag 09.30   tot  17.30 uur
  Woensdag 09.30   tot 17.30 uur
  Donderdag 09.30   tot 17.00 uur
  -koopavond  18.00   tot 21.00 uur
  Vrijdag 09.30   tot 17.30 uur
  Zaterdag 09.30   tot 17.30 uur
  Zondag gesloten    


  Wij werken het liefst op afspraak

  Plan je afspraak, dat voorkomt teleurstelling 071-5219519.
  of boek je afspraak online.