Onze winkel

Wil je alvast een kijkje nemen in de winkel?

Recent hebben wij een aantal grote aanpassingen gedaan in onze winkel. Om als doel, meer beleving in de winkel te creëren en te inspireren. Dit hebben wij onder andere gedaan door een deel van ons bruidsatelier naar het middelpunt van de winkel te verplaatsen waardoor jullie precies kunnen zien wat voor een vakmanschap er wordt bedreven door onze 16 coupeuses. Ook hebben wij drie verschillende thema’s gecreëerd, ieder met een andere sfeer: Klassiek, Vintage en Romantisch hierdoor kan je je als bruid of bruidegom al even in de juiste sfeer wanen.

Een fijne en inspirerende omgeving is heel belangrijk om je trouwjurk of trouwpak uit te zoeken. Als je door de winkel loopt wil je ideetjes opdoen, enthousiast raken en geïnspireerd worden om ook eens iets anders te proberen. Alleen zo weet je zeker dat je een juiste keuze maakt. Niets is belangrijker dan dat. De juiste keuze maken voor je trouwdag.

Wij vinden het ook heel belangrijk om het uitzoeken tot een feestje te maken. Qua sfeer in de winkel, maar zeker ook door onze manier van helpen. Relaxt, gezellig en deskundig. Niets is ons teveel om het jou naar je zin te maken en we kijken naar jouw wensen en geven eerlijk advies over levertijden en mogelijkheden. Omdat we veel waarde hechten aan een optimale adviesafspraak is het fijn als je een afspraak maakt als je langs wilt komen. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben om je optimaal te adviseren.

            

           

Vrijheidslaan 45
2321 JR Leiden
telefoon: 071-5219519
contact@bruidshoek.nl

Rondom de winkel is volop parkeergelegenheid.
Vanaf 1 november 2016 moet je betalen voor het parkeren in Leiden.

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.