White One - Shining

Shining is een romantische A lijn trouwjurk met een mooie v halslijn bedekt met kant waarna een mooie tule rok uit de taille valt.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White One - Shining passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk White One. White One - Shining is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk White One - Shining kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.