White One - Oviedo

Deze mooie Oviedo heeft een romantisch model bedekt met kant, De halslijn is diep uitgesneden in een elegante V-hals. De trouwjurk heeft een strak lijfje die iets uitvloeit vanuit de knieën.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White One - Oviedo passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk White One. White One - Oviedo is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk White One - Oviedo kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.