White one - Aylo

Elegante vrouwelijke trouwjurk van White one geheel bedekt met kant. De top heeft een v-halslijn met brede kanten schouderbanden. De achterkant heeft een grote volle sleep die na de taille naar beneden valt.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White one - Aylo passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk White One. White one - Aylo is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk White one - Aylo kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.