White & Lace - Westwood

Tijdloze en klassieke off-the-shoulder trouwjurk, gemaakt van stretch satijn. Met een kunstzinnig gedrapeerd chantilly kanten lijfje dat de nadruk legt op het decolleté. De Westwood heeft off-the-shoulder lange mouwen van chantilly kant en een nauwsluitende kokerrok met een split die extra volume toevoegt.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White & Lace - Westwood passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. White & Lace - Westwood is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk White & Lace - Westwood kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.