White & Lace - Umberta

Spectaculaire off-the-shoulder mini-jurk, gemaakt van organza. Voorzien van een sweetheart korset met baleinen en een vetersluiting aan de achterkant, en een schattige uitlopende minirok. Deze stijl is perfect als tweede trouwjurk of als feestjurk voor de avond.
Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White & Lace - Umberta passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. White & Lace - Umberta is een trouwjurk met een Kort karakter en bestaat uit de stof Organza.

Voor het passen van de jurk White & Lace - Umberta kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.