White & Lace - Reynalda

Romantische trouwjurk van satijn, bezaaid met kleine 3D bloemen langs het sweetheart decolleté. De Reynalda heeft een korsetlijfje met baleinen, een ritssluiting aan de achterkant en een volle rok met een lange sleep. De Reynalda kan worden aangevuld met een semi-transparante tule hesje met lange mouwen, volledig versierd met 3D-bloemen, dan valt de trouwjurk van Milla Nova in een hogere prijsklasse.
Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White & Lace - Reynalda passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. White & Lace - Reynalda is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk White & Lace - Reynalda kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.