White & Lace - Kenzie

Elegante en chique stakke trouwjurk met spaghettibandjes, gemaakt van rekbaar satijn. Met een vierkante halslijn, spaghettibandjes bezaaid met kristallen die sierlijk naar achteren hangen, een ritssluiting aan de achterkant en een gedurfde hoge split, benadrukt door asymmetrische drapering.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White & Lace - Kenzie passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. White & Lace - Kenzie is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk White & Lace - Kenzie kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.