White & Lace - Danuta

Romantische strapless zeemeermin trouwjurk, volledig bedekt met bloemenkant. De Donuta heeft een rechte decolleté, een glanzend semi-transparant korset met baleinen, afneembare spaghettibandjes versierd met 3D-bloemenapplicaties, een gesloten knoopsluiting aan de achterkant met een verleidelijk uitsnede. Een echte Eye catcher.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White & Lace - Danuta passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. White & Lace - Danuta is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk White & Lace - Danuta kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.