White & Lace - Deja

Opvallende strapless mini-jurk, ontworpen met de moderne bruid in gedachten. Gemaakt van een satijnen weefsel, met een recht decolleté en drapering rond de taille die overgaat in een minirok. Perfect als tweede trouwjurk of feestjurk voor de avond.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White & Lace - Deja passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. White & Lace - Deja is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk White & Lace - Deja kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.