White & Lace - Cassidy

Schitterende trouwjurk met lange mouwen en een versierde semi-transparante top. De kanten en met pailletten versierde top is voorzien van lange mouwen en een knoopsluiting aan de achterkant. De statige voorkant vormt een prachtig contrast met de prinsessenachtige pofrok van tule.
Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White & Lace - Cassidy passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. White & Lace - Cassidy is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Embroidered.

Voor het passen van de jurk White & Lace - Cassidy kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.