Vera Wang - Eliette
designerbadge

Een fit & flair jurk met een innovatief, gevouwen architectonisch ontwerp in zachte mikado. Met een speelse rok van zachte tule. Een optionele slinger van oversized organza bloemen rond de heupen zorgt voor een prachtig detail.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Vera Wang - Eliette passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Vera Wang. Vera Wang - Eliette is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Organza.

Voor het passen van de jurk Vera Wang - Eliette kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.