Très Chic - 23443

Wat een gave bohemian trouwjurk is dit, de 23443 van Très Chic! Ze heeft een prachtige top gemaakt van één stuk kant in plaats van applicaties. Hierin zit een mooi bloemenpatroon met rozen. De mouwen zorgen voor het boho-effect, doordat ze wijd uitlopen. De uiteinden van de mouwen zijn fantastisch afgewerkt met kanten punten. De rug heeft een bijzonder detail, namelijk een V-vorm met transparant tule en knoopjes. Verder heeft ze een mooie, soepelvallende chiffon rok. Echt een uniek pareltje!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Très Chic - 23443 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Tres Chic . Très Chic - 23443 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Très Chic - 23443 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.