Très Chic - 23321

Wauw! 23321 van Très Chic geeft jou een supervrouwelijke uitstraling op jouw bruiloft! Ze heeft een V-hals met spaghettibandjes en een strak silhouet. De gehele trouwjurk is bedekt met kanten applicaties en pailletten, waardoor jij letterlijk zult stralen op je grote dag. En de dubbele kanten sleep is toch waanzinnig!? Kom jij deze trouwjurk binnenkort passen bij ons in de winkel?

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Très Chic - 23321 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Tres Chic . Très Chic - 23321 is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Très Chic - 23321 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.