Très Chic - 21318

Prachtige klassieke trouwjurk van Très Chic. Ze heeft een kanten top met klein kapmouwtje. De top is gevoerd en op de rug valt het kant in een mooie v-lijn. De rok valt soepel en heeft een klein sleepje.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Très Chic - 21318 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Tres Chic . Très Chic - 21318 is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Très Chic - 21318 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.