Très Chic - 21271

De 21271 van Très Chic is een hele sierlijke ivoren trouwjurk. Ze heeft een top versierd met kraaltjes en spaghettibandjes. De rok valt mooi soepel naar beneden. Met de open vetersluiting op de rug maak je een statement!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Très Chic - 21271 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Tres Chic . Très Chic - 21271 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Très Chic - 21271 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.