Très Chic - 21232

Wauw! Wat een droom van een trouwjurk is de 21232 van Très Chic! Ze heeft een waanzinnige kanten see through top met een boothals en lange mouwen. Doordat de top niet gevoerd is, krijg je een heel mooi effect op de halslijn en de rug. Dit wordt ook wel tattoo lace genoemd, het kant op de achterkant omarmt daardoor de rug als het ware! En dan die rij knoopjes, waanzinnig toch?! Maak dat af met de wijde tule rok, en je hebt echt een plaatje van een jurk!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Très Chic - 21232 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Tres Chic . Très Chic - 21232 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Très Chic - 21232 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.