St. Patrick - Allure

Een echte sprookjes tule jurk met een lijfje met een gedrapeerde taille en een sensuele gekruiste sweetheart halslijn en V-rug. Een zwierig ontwerp met volume en veel beweging.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk St. Patrick - Allure passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk St. Patrick. St. Patrick - Allure is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk St. Patrick - Allure kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.