Sincerity - 44383

Elegant, chic en ingetogen, dat is de 44383 van Sincerity. Ze heeft een prachtige plunge halslijn en een laag uitgesneden rug. De crepe stof valt in een mooi slank silhouet. In de taille is een geplooide stof geplaatst, waarmee het lange stuk stof wordt doorbroken en de taille tegelijkertijd wordt geaccentueerd. De lange mouwen zijn gemaakt van chiffon en geven de jurk daarmee een luchtig effect. Ze vallen losjes om de arm tot aan de manchet bij de pols, die sluit met knoopjes. De knoopjes komen terug op de rug en lopen door tot aan het einde van de sleep.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Sincerity - 44383 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Sincerity. Sincerity - 44383 is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Sincerity - 44383 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.