Sincerity - 44137

Trouwjurk van Sincerity met een sweetheart halslijn,  kapmouwen die eraf kunnen zodat de jurk ook strapless gedragen kan worden. De rok valt uit het lijfje soepel vallend naar beneden, onderaan de rok zit een prachtige kanten rand.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Sincerity - 44137 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Sincerity. Sincerity - 44137 is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Sincerity - 44137 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.