Sincerity - 44110

Geweldige trouwjurk met een bijzonder gaaf lijfje. De 44110 heeft een mooi lijfje van kant strak en niet gevoerd met subtiele schouderbandjes. De rok van de Sincerity valt iets wijder uit de taille.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Sincerity - 44110 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Sincerity. Sincerity - 44110 is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Sincerity - 44110 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.