Rembo Styling - Piu Bella

Zeg je boho, dan zeg je Rembo Styling. Piu Bella heeft een zwierige rok met split. De top is afgewerkt met een mooi kartelrandje in de V-hals, wat ook terugkomt op de rug. Het kant op de top doet denken aan waaiers of schelpjes. Deze trouwjurk past dan ook perfect bij een bohemian bruiloft!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rembo Styling - Piu Bella passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rembo Styling. Rembo Styling - Piu Bella is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Rembo Styling - Piu Bella kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.