Rembo Styling - Lumiere/1

Rembo Styling heeft met de Lumiere/1 een fantastische jurk ontworpen. De mooie diepe V hals met een klein kap mouwtje met kant. In de taille hebben ze het kant rondom geplaatst waardoor je extra focus krijgt op het smalste stuk van je lichaam. De zijkanten zijn ook transparant wat een heel gaaf effect geeft en de jurk heel luchtig maakt. De Lumiere/1 is een waanzinnige jurk voor de bruid die op het strand trouwt of voor een ontspannen sfeer gaat.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rembo Styling - Lumiere/1 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rembo Styling. Rembo Styling - Lumiere/1 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Rembo Styling - Lumiere/1 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.