Rembo Styling - Key of Love/2

Waanzinnige jurk van het merk Rembo Styling. De Key of Love/2 is echt een sleutel tot de liefde! Het romantische kant op de mouwen, schouderband en taille maken deze jurk speels. De rug heeft behalve de open rug een extra sluiting in het midden wat een gaaf effect geeft. Van deze rug zijn er geen twee! Ben je op zoek naar een Boho vintage jurk die net even anders is dan andere Boho bruidsjurken? Dan is de Key of Love/2 een fantastische jurk die je zeker gepast moet hebben!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rembo Styling - Key of Love/2 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rembo Styling. Rembo Styling - Key of Love/2 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Rembo Styling - Key of Love/2 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.