Rebecca Ingram - Nelly

Nelly van Rebecca Ingram is een strakke trouwjurk met klassieke sweetheart halslijn die doorloopt in een diepe v. Aan de zoom zit een paardenhaar-rand gestikt, waardoor deze mooi golvend valt. De bruidsjurk is helemaal bedekt met modern bloemenkant.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rebecca Ingram - Nelly passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rebecca Ingram. Rebecca Ingram - Nelly is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Rebecca Ingram - Nelly kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.