Rebecca Ingram - Maeve

Maeve van Rebecca Ingram is een soepelvallende trouwjurk met semi-transparante top. Ze heeft een nette v-hals en een lage rug. Het bloemenkant is versierd met kraaltjes en de zwierige rok heeft een split.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rebecca Ingram - Maeve passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rebecca Ingram. Rebecca Ingram - Maeve is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Rebecca Ingram - Maeve kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.