Randy Fenoli - Foster

Mooie slanke trouwjurk uit de 2024-collectie van Randy Fenoli. Foster heeft een crepe rok met een gaaf open detail over de heup. Met het kanten randje en de pofmouwen heeft deze bruidsjurk een boho sfeertje. De mouwen kunnen er trouwens af, mocht dat niet bij je passen. Of draag de mouwen tijdens de ceremonie en doe ze af met het feest, dan heb je twee verschillende outfits!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Randy Fenoli - Foster passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Randy Fenoli. Randy Fenoli - Foster is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Randy Fenoli - Foster kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.