Randy Fenoli - Flora

Wauw! Héle bijzondere trouwjurk van Randy Fenoli! Flora heeft een mooi aansluitend, strapless lijfje met gekruiste stof. Hierdoor ligt het accent op je taille. De rok loopt wijd uit en heeft een hoge split. Maar dat alles is natuurlijk niet wat deze jurk zo bijzonder maakt. Randy Fenoli heeft voor deze bruidsjurk een botanische print uitgekozen met verschillende bloemen en blaadjes. Ook heeft de jurk losse ballonmouwen van dezelfde stof. De perfecte jurk voor de bruid met lef, die iets anders wil dan anderen!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Randy Fenoli - Flora passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Randy Fenoli. Randy Fenoli - Flora is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Organza.

Voor het passen van de jurk Randy Fenoli - Flora kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.