Randy Fenoli - Drezden

Weer zo’n pareltje van Randy Fenoli. Drezden heeft schouderbanden, een mooie V-hals en een strak model. Ze is helemaal bedekt met botanisch kant. Ze heeft een lage rug met een prachtig detail. En die sleep, wáánzinnig!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Randy Fenoli - Drezden passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Randy Fenoli. Randy Fenoli - Drezden is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Randy Fenoli - Drezden kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.