Randy Fenoli - Donatella

Met Donatella van Randy Fenoli maak je echt een statement. De strapless kanten top met de mikado rok zorgen voor een romantische en luxe uitstraling. De valling van de rok is uniek! Het geplooide en asymmetrische ervan geven bijna het gevoel dat je op een rode loper thuishoort. Wauw, echt een show stopper.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Randy Fenoli - Donatella passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Randy Fenoli. Randy Fenoli - Donatella is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Randy Fenoli - Donatella kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.