Randy Fenoli - Demi

Demi van Randy Fenoli is een unieke trouwjurk. Zowel de halslijn als de rug zijn hooggesloten. De volledige top bestaat uit kant met kraaltjes. De split in deze jurk maakt haar one of a kind! Deze is namelijk heel hoog en is afgewerkt met hetzelfde kant als op de top. Verder is de rok heel soepel, waardoor deze mooi met je mee beweegt. Hiermee laat je al je gasten versteld staan!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Randy Fenoli - Demi passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Randy Fenoli. Randy Fenoli - Demi is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Randy Fenoli - Demi kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.