Pronovias - Yunque

Pronovias heeft zich zelf overtroffen met deze jurk! De Yunque heeft een fantastische kanten sleep en kanten top. Het Chantilly kant wat hiervoor gebruikt is straalt luxe en kwaliteit uit. Het mooie lijfje is van crepe wat een wat dikkere stof is. De V hals is wat speelser door het kant wat gebruikt is. De Yunque is een waanzinnige jurk voor de moderne bruid die houdt van eenvoud!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Yunque passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Yunque is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Yunque kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.