Pronovias - Varuna
designerbadge

Geweldige koninklijke trouwjurk van Pronovias met een luxe uitstraling. Een ballgown silhouet geeft de royale uitstraling.

Designer tip van Jooske

De ultieme koninklijke trouwjurk met een prachtige rijke stof! Een echte klassieker en puur in zijn eenvoudigheid. 100% in mijn designer collectie.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Varuna passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Varuna is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Varuna kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.