Pronovias - Tinsley

Tinsley van Pronovias is een hele volwassen, gladde jurk. Ze heeft een mooie slanke pasvorm met een klein sleepje en lange mouwen. De top valt losjes met gekruiste, gedrapeerde stof met v-hals aan de voorkant en keyhole opening aan de achterkant. Het riempje accentueert te taille. Wil je toch een klein glittertje of een beetje kant? Dan kun je het riempje vervangen door een taillebandje uit onze winkel! Zo kun je er helemaal je eigen draai aan geven.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Tinsley passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Tinsley is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Tinsley kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.