Pronovias - Swanson

Swanson van Pronovias is een prachtige elegante en romantische jurk. Deze trouwjurk heeft brede schouderbanden met een klein kapmouwtje en een diepe v-hals. De top is gemaakt van kant, wat op een asymmetrische manier doorloopt op de rok. De rug is laag uitgesneden en ook versierd met kant. Ze is afgewerkt met knoopjes. De rok van deze parel is helemaal glad en ze heeft een mooie sleep. Loop jij straks in deze waanzinnige trouwjurk naar het altaar?

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Swanson passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Swanson is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Swanson kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.