Pronovias - Roman

Roman uit de 2024-collectie van Pronovias is een fit & flare trouwjurk met crêpe rok en kanten top. Ze heeft een mooie v-hals en spaghettibandjes met kraaltjes. Het kant is ook versierd met kraaltjes en loopt iets door op de rok, wat zorgt voor een mooie overgang. Wat echt heel uniek en ontzettend gaaf is aan deze bruidsjurk, is de chiffon sleep die als een soort overlaag aan de achterkant is bevestigd. Hierdoor is de sleep, die uit twee delen bestaat, langer en ook opvallender door het kant op het uiteinde. Dit geeft de jurk extra dimensie!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Roman passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Roman is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Roman kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.