Pronovias - Octavia

Octavia van Pronovias is een prachtige romantische en elegante trouwjurk. Ze heeft een slank silhouet met off-shoulder bandjes en een diepe v in de sweetheart-hals. De top is bedekt met glimmend kant, wat terugkomt in de plooien van de rok. En in de sleep, waanzinnig! De jurk is gemaakt van ecologisch crepe, dus verantwoord en duurzaam!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Octavia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Octavia is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Octavia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.