Pronovias - Nihi

Práchtige trouwjurk van Pronovias. Nihi heeft een gevulde kapmouw en een klein colletje. Dit silhouet valt mooi slank langs de heupen en loopt vanuit daar soepel naar beneden in een lange sleep. Op de top is een waanzinnig mooi kralenpatroon geborduurd en de rug is open.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Nihi passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Nihi is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Nihi kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.