Pronovias - Nevado

Halslijn:

Hoog gesloten

Merk:

Pronovias

Model:

Wijde rok

Prijsklasse:

2999,- +

Stijl:

Ingetogen, Klassiek

Stof:

Mikado

Nevado van Pronovias is een hele mooie klassieke trouwjurk. De halslijn is hooggesloten en de rug heeft een v-hals. De jurk is helemaal glad en heeft zo min mogelijk naden, echt een clean dress! Daardoor is ze juist ook supergoed aan te kleden met verschillende sieraden.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Nevado passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Nevado is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Nevado kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.