Pronovias - Morgan
designerbadge

Morgan is geheel van een zware luxe crêpe die prachtig vormt naar het lichaam met een inzet van glinsterende kralen waardoor er een zeemeerminnen patroon gecreëerd wordt. Een trouwjurk die bruist van glamour door het slanke model met strakke mouwen.

Designer tip van Jooske

Mijn favoriet uit de nieuwe collectie. Een klassieke trouwjurk met een moderne twist, hooggesloten halslijn met lange mouwen en een hoge rug met een killer van een transparante band met glinsterende kralen.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Morgan passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Morgan is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Morgan kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.