Pronovias - Molina

De elegantie van eco-crepe versmelt met een bloemenborduurwerk op de slank vallende trouwjurk.  Een minimalistische trouwjurk kun je prachtig combineren met een klassieke sluier.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Molina passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Molina is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Molina kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.