Pronovias - Milanis

Unieke trouwjurk van Pronovias. Milanis heeft een lange mouw, een v-hals en een open rug. Het silhouet is fit&flare, waarbij de jurk net strak loopt tot op de heup en loopt daarna in soepel tule naar beneden. Met als tof detail de hoge split!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Milanis passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Milanis is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Milanis kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.