Pronovias - Milady

Van het prachtige merk Pronovias hebben wij de jurk Milady.
De Milady is een fantastische fishtail jurk met een mooie v hals nek en een klein kapmouwtje. Ze is ook beschikbaar met lange mouw. De jurk heeft een mooie crepe rok en kant met een klein glittertje op de top. Deze waanzinnige jurk moet je in het echt gezien hebben!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Milady passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Milady is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Milady kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.