Pronovias - Marta

Marta van Pronovias is een unieke trouwjurk met wijde rok met chiffon overlaag en een lange sleep. De top heeft een off-shoulder halslijn en een geplooide band in de taille. Echt een elegante en toch romantische trouwjurk van hoge kwaliteit, zoals we van Pronovias gewend zijn.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Marta passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Marta is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Marta kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.