Pronovias - Lolland

Lolland is een trouwjurk van Pronovias. Ze heeft een ronde halslijn en kanten kapmouwtjes. Hetzelfde kant is in de taille geplaatst en de a-lijn rok valt soepel door de chiffon stof.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Lolland passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Lolland is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Lolland kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.